Cum comand?

 1. Vezi produsele noastre
  Informeaza-te in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului Bookzone.
 2. Alege produsele dorite
  Odata ce gasesti un produs pe care il vrei, tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi cantitatea dorita si sa faci click pe butonul „Adauga in cos”.
 3. Vezi cosul de cumparaturi
  Dupa adaugarea produsului in cos vei fi redirectionat pe pagina cosului de cuparaturi unde vei vedea si vei putea edita produsele selectate. In cazul in care schimbi cantitatea unui produs sau elimini un produs din cos, selecteaza butonul „Actualizeaza cos” pentru actualizarea comenzii.
 4. Datele de livrare
  Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care ai nevoie in cantitatea dorita, fa click pe butonul „Finalizeaza comanda”. Completeaza in fereastra nou deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a te asigura ca primesti produsele in cel mai scurt timp!
 5. Creeaza-ti cont
  Trimiterea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont pe site-ul nostru. Cu toate acestea, iti recomandam sa te inregistrezi pentru a putea beneficia de reduceri si informatii relevante din domeniu.
 6. Metode de livrare
  In prezent, iti putem livra produsele prin:
  – Curier – 12 lei costul unei livarari oriunde in tara. Expedierea se face in 24 ore (in zilele lucratoare) de la finalizarea comenzii unde exista sediu de curierat Cargus. Comenzile incheiate inainte de ora 14:00 sunt expediate in aceeasi zi in intervalul luni-vineri.
  Pentru strainatate veti primi coletul in aproximativ 7 -14 zile lucratoare de la efectuarea platii. Taxele postale pentru trimiterile in strainatate depind de destinatie. In momentul in care faceti o comanda selectati tara unde doriti sa primiti coletul si automat vi se adauga taxa de livrarea aferenta tarii respective. In cazul comenzilor pentru strainatate, plata se face prin transfer bacar sau card. Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere se calculeaza incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza.
 7. Finalizare comanda  
  Odata completat formularul de comanda, fa click pe butonul „Plaseaza comanda”. Dupa acest pas vei primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii. Si daca tot ai ajuns pana aici… iti multumim, pentru ca acum faci parte dintre clientii nostri!
 8. Modalitate de livrare si de plata  
  Livrarea se face prin Cargus. Poti alege sa platesti la livrare (ramburs), prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul. Poti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina.