PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei
Produs indisponibil (nu se mai tipărește)

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Marat

Format
130x200
Număr pagini
272
Editura
Bookzone
Autor
Natasa Alina Culea
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700143

Rezumat Marat - Natasa Culea

Alina, o tânără idealistă cu aspirații artistice, ajunge în China anului 2000. Se îndrăgostește de Marat, deși inima sa îi era promisă altcuiva. Captivă între ceea ce simte pentru Marat și moralitate, Alina alege calea rațiunii și se întoarce în țară. Dar timpul nu te ajută întotdeauna să uiți, ci poate să multiplice dorul și dorințele înflăcărate. Urmărită de propria sa obsesie și de iluzia lui Marat, începe o căutare a spiritului liber și a iubirii căreia nu i s-a dat o șansă la timp. Dar reușește oare Alina să găsească ceea ce caută sufletul său de atât de mult timp sau este sortită unei vieți rătăcite?

Comandă acum povestea care te va purta într-o lume în care singurele reguli sunt cele ale sufletelor descătușate și ale iubirii ascunse în diferite colțuri ale lumii!


Recenzii


O poveste tulburătoare despre alegerile inimii

„O fată. O călătorie în China. O poveste tulburătoare despre alegerile inimii.” – Lina Moacă (scriitoare) despre „Marat”


O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri

„Și ce călătorie frumoasă și palpitantă ne oferă Natașa Alina Culea prin cartea ei! O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri din câte s-au scris până acum. Povestea de dragoste dintre Alina și Marat este una la un miliard și cei care au parte de ea sunt cei mai fericiți, dar și cei mai triști oameni de pe planetă. Sunt oameni sensibili, puri, capabili de cele mai profunde sentimente, care înțeleg importanța iubirii și nu cunosc jumătățile de măsură nici în dragoste, nici în suferință, fragili, dar și puternici, capabili de sacrificiul suprem. Sunt acei oameni precum scriitoarea Alina și personajul cu același nume, care au cunoscut iubirea la cel mai înalt nivel și nu doresc mai puțin de atât, ci vor întregul pachet de emoții, trăiri și extaz, acele persoane care vor să vindece prin cuvinte și emoții.” – Ioana despre „Marat”


Recomand cu inima deschisă acest roman excepțional

„Cred că faptul că este o scriitură românească m-a influențat puțin, deoarece mi se pare că, deși tind să cred că traducerile sunt foarte bune, altceva este când citești cuvintele exact cum au fost scrise ele. Acest lucru mi-a permis să pătrund în frumusețea frazelor pe care Natașa Alina Culea le relatează cu atâta eleganță și pasiune, ba chiar m-a făcut să apreciez mai mult scriitorii români. Am râs, am suferit și am zâmbit alături de personaje, drept pentru care mă consider o cititoare mulțumită din toate punctele de vedere. Recomand cu inima deschisă acest roman excepțional, în special datorită senzualității cu care este scris, dar și datorită poveștii care te va ține cu sufletul la gură.” – Gânduri despre cărți despre „Marat”


Despre autoare


Natașa Alina Culea este o scriitoare româncă de origine ucraineană, născută la Tulcea. Aceasta este cunoscută pentru poveștile sale atemporale, pentru amintirile care le lasă în urmă orice carte a sa, fie ele dulci-amărui sau înduioșătoare. Natașa Alina Culea este responsabilă pentru lecturi ce fac cititorii să trăiască emoții puternice alături de personaje, pentru povești ce captivează prin inocență și senzualitate, pentru un stil ce frapează prin veridicitate și realism și nu se dezice niciodată de simplitate, frumusețe și eleganță. Din 2014, autoarea a publicat șase romane, vândute inițial în mii de exemplare în România și Moldova. În prezent, cărțile sale sunt traduse în mai multe limbi (engleză, franceză, spaniolă).

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Marat înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Natasa Culea
Natasa Culea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Natasa Culea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Natasa Culea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Natasa Culea. Fiecare carte scrisa de Natasa Culea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Natasa Culea in categoria Natasa Culea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

12 recenzii

5 stele

12

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Ana-Maria Șchiopu

Marat

De ce nu se mai tipărește cartea

M

Marius Andrei

Roman răscolitor de dragoste, roman psihologic de deconstrucție a unei obsesii, „Marat” ar fi putut fi la fel de apetisant și numai ca volum de călătorii. Fiecare drum al protagonistei, făcut în diferite stări, când amuzată, când nostalgică, oferă o altă viziune asupra locurilor pe care le vizitează, fiecare dintre expedițiile sale însemnând un festin pentru cei care vor să perceapă peisajele citadine cu cât mai multe dintre specificitățile definitorii: estetice, muzicale, aromatice, filosofice sau culinare. „Marat” este povestea senzuală a inefabilului. A sentimentului care nu poate fi explicat rațional, a stării care nu are cum exista și totuși există. A fantasmei care se poate întrupa numai când e timpul fantasmelor. Puține cărți, dar toate romanele Natașei Alina Culea, reușesc să surprindă acea zbatere ușoară a pleoapei de dinainte de trezirea din vis, asemeni zvâcnirii unei aripi de fluture, ce șterge pentru o clipă hotarul dintre oniric și realitatea palpabilă… Fie și numai pentru asta, toți cititorii ei – definitiv fidelizați – nu au cum să nu o adore.

O

Oliviana Georgescu

Am citit această poveste sedusă de intensitatea trăirilor eroinei, cucerită de emoția ce făcea rândurile să ardă… Un roman sensibil, muzical ca o poezie și cursiv ca o apă – uneori limpede, de cele mai multe ori tulbure, dar niciodată lină în curgerea ei. Este o poveste pe care nu doar am citit-o, ci am simțit-o și trăit-o alături de protagonista ei.

I

Ioana

Și ce călătorie frumoasă și palpitantă ne oferă Natașa Alina Culea prin cartea ei ! O călătorie pe tărâmul iubirii, a celei mai pure, profunde, emoționante și dăinuitoare iubiri din câte s-au scris până acum. Povestea de dragoste dintre Alina și Marat este una la un miliard și cei care au parte de ea sunt cei mai fericiți dar și cei mai triști oameni de pe planetă. Sunt oameni sensibili, puri, capabili de cele mai profunde sentimente, care înțeleg importanța iubirii și nu cunosc jumătățile de măsură nici în dragoste, nici în suferință, fragili dar și puternici, capabili de sacrificiul suprem. Sunt acei oameni precum scriitoarea Alina și personajul cu același nume, care au cunoscut iubirea la cel mai înalt nivel și nu doresc mai puțin de atât, ci vor întregul pachet de emoții, trăiri și extaz, acele persoane care vor să vindece prin cuvinte și emoții.

A

Andreea Ciucă

Nataşa are un stil de scriere care de cele mai multe ori aproape că-mi ia suflul cu totul. Chiar dacă e vorba de proză, de cele mai multe ori, Marat. Iubirea are spini aduce pe alocuri cu lirismul. Nu am destule cuvinte ca să descriu cartea asta, pentru că e atât de bună, încât odată ce o închizi, toate cuvintele tale rămân acolo, între pagini. Toate trăirile şi sentimentele sunt descrise într-un mod delicat, iar finalul a fost pe gustul meu, deşi pentru o clipă am avut îndoieli şi nu prea mai credeam posibilă acea reîntâlnire.

A

Apostol Cristina

Cu fiecare pagină citită înţelegeam de ce cartea poartă aşa titlu, deaoarece Marat e peste tot, fantomatic, ca o fantasmă ce bântuie textul în întregine. El devine obsesia ei. Alina îl poartă cu ea în gând în toate colţurile lumii, îl duce cu ea în vise în fiecare noapte. Romanul e odă a marei iubiri! Romanul „Marat- iubirea are spini” este o lectură ce te cheamă într-o poveste de iubire incredibilă, am derulat într-o citire lejeră, uşoară, dar și obsesivă, nu am abandonat lectura până nu am ajuns la firul final. Este ca o sursă binevenită de evadare din cotidianul monoton. Un roman dulce-amărui, al unei poveşti despre forţa de a merge mai departe şi de a nu ignora furtuna care se dezlănţuie în suflet pentru… altcineva.

I

Ioana Dumitrachescu

Ce emotii ma cuprind povestind despre acest roman. Nu aveti idee! Marat, m-a bulversat, m-a dat peste cap. Povestea este atat de fascinanta si de frumoasa inca mi-e greu sa cred ca nu ar fi trait-o chiar autoarea. Pe scurt, Alina pleaca intr-o calatorie in China, cu afaceri. Aici da peste un tanar misterios, pe nume Marat. Nici macar nu se pot intelege prin cuvinte, ci doar prin limbajul sufletului. Eroina noastra fiind intr-o relatie cu un alt barbat, fuge de acesta. Dar ramane cu amintirea lui toata viata. Daca il va regasi sau nu, ramane sa aflati din poveste. Pe mine m-a cucerit total si va recomand si voua sa o cititi!

P

Patricia Cotlău

Un trandafir, o clipă, un necunoscut, o iubire, un parfum, o amintire, o așteptare și-n final, o realitate…

P

Panait Nicoleta

Wow,mi-a plăcut enorm de mult!!!

N

Nicoleta Liana

Îmi place nespus de mult cartea. Până aici am retrăit fiecare clipă alături de Alina. Am trăit bucuria și fericirea ei atunci când l-a cunoscut pe Marat. Mai apoi, am trăit regretul, neliniștile și învinovățirile ei că nu l-a ales pe Marat. Apoi, am fost nerăbdătoare să aflu dacă îl va reîntâlni pe Marat în China, atunci când merge cu Alessia în căutarea lui, dar am fost dezamăgită... nu l-a regăsit. :( După despărțirea de Denis, cu care era de ceva timp, am trăit oarecum deznădejdea și durerea lui, precum și sentimentul de culpabilitate al Alinei. (M-am transpus în pielea fiecărui personaj). Am trăit sentimentul de durere al Alinei când a văzut o altă femeie ieșind în pragul casei lui Denis... Da e insuportabil să simți așa durere (numai cine a trecut prin așa ceva știe). Totuși, sunt curioasă ce se va întâmpla de acum încolo, iar întrebarea mea este: Oare îl va mai reîntâlni Alina pe Marat undeva (poate din întâmplare, nu știu), sau acesta va rămâne doar o himeră și o iubire neîmplinită a Alinei? Asta rămâne de văzut citind tot romanul. Eu sper să fie cu Happy End! :)

Vezi toate recenziile

Pachete

Marat + Nopti la Monaco

Marat + Nopti la Monaco

PRP: 78 Lei

29 Lei

De la același autor

Marat + Nopti la Monaco

Marat + Nopti la Monaco

PRP: 78 Lei

29 Lei

Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei

29 Lei

O iubire de Craciun

O iubire de Craciun

PRP: 39 Lei

16.9 Lei

Mai presus de el - Vol. 1

Mai presus de el - Vol. 1

PRP: 39 Lei

16.9 Lei

Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei

29 Lei

Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei

29 Lei

Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei

16.9 Lei

Pachet Fluturi 1+2+3

Pachet Fluturi 1+2+3

PRP: 88 Lei

51.9 Lei

Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei

29.9 Lei

Doar o alta regasire

Doar o alta regasire

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei

27 Lei

Pachet Magia Crăciunului

Pachet Magia Crăciunului

PRP: 88 Lei

34.9 Lei

O viata si inca o zi - Vol. 2

O viata si inca o zi - Vol. 2

PRP: 39 Lei

4.9 Lei

Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei

22.8 Lei

Ingerii razboiului au vorbit

Ingerii razboiului au vorbit

PRP: 39 Lei

6.9 Lei

Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei

15.9 Lei

PRP: 39 Lei

19.9 Lei