De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
40 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita

Format
130x200
Editura
CURTEA VECHE
ISBN
9786064400260

Rezumat De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita -

De la idee la bani este cea mai cunoscută scriere a lui Napoleon Hill şi, totodată, una dintre cele mai vândute cărţi din toate timpurile. Expunând, în esenţă, 13 paşi spre îmbogăţire, autorul mizează, în primul rând, pe cultivarea unei conştiinţe a banilor, a unei întregi filosofii despre succes şi prosperitate. Volumul de faţă cuprinde atât celebra lucrare De la idee la bani, cât şi un ghid de acţiune, care vine în sprijinul cititorilor cu sfaturi privind atingerea şi menţinerea succesului.


Ţineţi în mâini o carte care a făcut legendă şi ale cărei pagini ascund formula prosperităţii materiale şi a împlinirii spirituale, o formulă care, deşi veche, continuă să-şi afirme valabilitatea chiar şi în vremurile noastre moderne.


Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft sunt numai câţiva dintre oamenii care au cunoscut succesul prin aplicarea principiilor din această carte. Scrisă la imboldul lui Andrew Carnegie, tradusă în nenumărate limbi şi vândută în peste 60 de milioane de exemplare, De la idee la bani a devenit, cu timpul, o lucrare de căpătâi a literaturii motivaţionale. Este o carte de vizită pentru fiecare om care a ajuns pe culmile gloriei după ce a pus în practică sfaturile din paginile ei. De la idee la bani a schimbat destinul multor femei şi bărbaţi din întreaga lume, ajutându-i să devină lideri în domenii dintre cele mai diverse: în afaceri, în guvern sau în organizaţii civice.


Napoleon Hill 18831970 a fost un celebru autor american de cărţi de literatură motivaţională. A trecut de la jurnalistică la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de af

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea De la idee la bani. Editia a III-a, revizuita înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.88

8 recenzii

5 stele

7

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Ciocoiu-Petcu

Consider că această carte este potrivită pentru o persoană care vrea să își îmbunătățească viața făcând ceea ce este necesar. În primul rând să fie o persoană cu mintea deschisă și cu dorința de a înțelege ceea ce citește.

U

Uirebit Uirebit

Cred ca este cartea de capatai a oricarui om care vrea sa faca ceva cu viata sa! Daca nu ai citit-o pana acum, inseamna ca esti incomplet si ca ratacesti. Hai, lasa orice alta activitate si cumpar-o chiar acum. Dar nu uita sa ai la indemana un caiet si 2-3 pixuri (te asigur ca vei avea nevoie de ele). Napoleon Hill va trai vesnic prin cartea sa! E un titan!

G

Gabriel Ursan

O carte ce merita citita si recitita ori de cate ori ai nevoie se motivatie si focus pe obiective.

V

Victoria Colin

Pentru prima dată mi se întâmplă să citesc o carte si doar la urmă să înțeleg că, tot ce am făcut a fost doar o încălzire. Ghidul de la sfârșit îmi explică cum trebuie de citit această carte, si ea stă în lista mea de "to read" pentru 2017, bună lecție

A

Andreea-Marina Toma

Mi-a plăcut foarte mult această carte. Pe lângă că te învață cum să ajungi pas cu pas spre succes ( ceea ce cred că e posibil) , m-a ajutat sa mă redescopăr mai bine, sa aflu punctele mele forte și slabe. M-a făcut să am o alta perspectiva de viitor. Recomand cu drag!

A

Anna Casian-Musteață

...nu-i decât un pas făcut cu multă chibzuință, efort, timp și imaginație! Recomand cartea cu încredere!

A

Anita Mateoc

Am terminat de citit De la idee la bani a lui Napoleon Hill. În primul rând vă spun că o recomand și vă spun că este printre puținele cărți pe care știu cu siguranță că le voi reciti iar în rândurile ce urmează vă spun și de ce...

V

Veaceslav Eremia

Este o carte destul de bună, ce îți demonstrează încă odată că modul de gândire și perseverența de care dai dovadă în ceea ce faci te poate aduce acolo unde vrei, schimbându-te pe tine și viața ta!

Ofertele zilei

ore,

min,

sec

Pachete

Pachet Napoleon Hill

Pachet Napoleon Hill

PRP: 119 Lei

89.9 Lei

PRP: 50 Lei

40 Lei