TOP 5 cărți de citit în vacanță

Vara vine la pachet cu multe locuri noi de explorat alături de prieteni sau familie. Iar pentru că o vacanță nu e completă fără lectură, Bookzone îți recomandă 5 cărți de citit la plajă, la munte sau oriunde alegi să-ți pretreci concediul. Fie că îți dorești cărți de dragoste, cărți de psihologie sau cărți de dezvoltare personală, în librăria online vei găsi ceva pe placul tău.

Ceva în apă, Catherine Steadman

Ceva in apa libraria Bookzone
Erin și Mark, un cuplu de succes, pleacă în luna de miere pe o insulă. Însă paradisul tropical avea deja alte planuri pentru ei și, deodată, cuplul are de luat o hotărâre periculoasă. Dacă ar trebui să iei o singură decizie care să-ți schimbe viața, ai face-o? Înainte de toate, pune „Ceva în apă” pe lista ta de cărți și află povestea lor.

Soția plantatorului de ceai, Dinah Jefferies

Sotia plantatorului de ceai libraria BookzoneGwen, o tânără frumoasă de 19 ani, se îndrăgostește de un plantator de ceai avut și văduv din Ceylon și părăsește Anglia natală pentru a trăi alături de el. Frumusețea tulburătoare a locurilor o mistuie pe Gwen și pe cititor, însă peisajele care îți taie răsuflarea sunt umbrite de secrete teribile. „Soția plantatorului de ceai” e o carte asemenea unui jurnal de călătorie, perfectă de pus în valiză sau pe raftul tău de cărți.

Arta subtilă a nepăsării, Mark Manson

Arta subtila a nepasarii libraria BookzoneMizând pe cercetări științifice și anecdote plasate inteligent, Mark Manson a pus la cale un ghid revoluționar printre cărțile de dezvoltare personală. De multe ori ni se spune că cheia este să fim pozitivi. Însă, adevărata provocare a vieții, cea care duce spre pozitivism, este capacitatea noastră de a învinge orice obstacol. Cartea „Arta subtilă a nepăsării” te va ajuta să-ți găsești curajul, încrederea și, mai ales, să-ți cunoști limitele. Pe scurt, să duci o viață fără compromisuri, o viață ancorată în prezent.

Tetralogia Napolitană (ediție de film), Elena Ferrante

Cea mai citită serie de romane contemporane va deveni preferata ta. Elena Ferrante, un autor ce a cunoscut un succes incontestabil, ne vorbește despre relațiile dintre oameni, dragoste, familie și, mai ales, despre sentimentul de apartenență. Lista ta de cărți nu poate fi completă fără această tetralogie.

Întoarce-te la mine, Simona Lungu

Intoarce-te la mine Editura BookzoneO poveste reală cu rădăcini adânci în război și în relatările fantastice ale bunicilor. „Întoarce-te la mine” este o poveste de dragoste care îți va oferi zâmbete largi, lacrimi de emoție și o stare de bine incomparabilă. Vei descoperi o narațiune emoționantă din Constanța anilor ’40 și destinul tinerilor care au trăit acele timpuri. Noua carte romantică lansată la editura Bookzone îți va face concediul cu atât mai surprinzător.

Pentru că ai multe planuri de făcut pentru vacanțele ce se apropie, alege să comanzi cărți online și vei avea garantat lista de lectură pregătită. Vacanță plăcută!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.