Oricât de mult ne-am dori să ne vedem la un târg de carte cu autorii preferați și cu cele mai noi cărți de la Bookzone, acest lucru nu este posibil în această perioadă. Așa că ne-am gândit să aducem la tine acasă târgul de carte și să includem și niște oferte care să te facă să uiți că nu poți să te plimbi fizic printre sute de cărți și să stai de vorbă cu autorii. Așa că te invităm la Târgul iubitorilor de cărți la reducere. Bineînțeles, tot te poți plimba printre cărți, dar cu mouse-ul printre pachetele pe care ți le-am pregătit special în această perioadă. Ești pregătit să descoperi viitoarele tale cărți preferate la cele mai mici prețuri?

Cu ce surprize vine Târgul iubitorilor de cărți la reducere la Bookzone?

Cărțile sunt un medicament pentru mințile stresate, un tratament de pus pe inimile rănite, un portal către alte lumi și un prieten de nădejde în atât de multe momente din viața noastră. Iar în aceste zile am găsit printre paginile acestora alinare și posibilitatea de a evada cât mai departe de realitate. Iar la Bookzone ne place să aducem zâmbetul pe buze cititorilor, așa că am pregătit câteva pachete de cărți pe placul tuturor. Nu uita că prețurile speciale sunt disponibile până pe 24 mai! În plus, vei descoperi și câteva extra-surprize pe site, în momentul în care vei aduna în coșul tău o comandă mai mare de 150 lei. Curios? Dă scroll mai departe!

7 pachete speciale de cărți pentru cititorii pasionați

Două dintre cele mai îndrăgite autoare de la Bookzone, Sierra Simone și A. Stephanie, s-au făcut cunoscute pentru poveștile lor inedite, indiferent dacă vorbim despre cele delicios de păcătoase sau despre cele vindecătoare. „Malakai” și „Alekzandre” nu sunt două cărți oarecare din categoria cărților de dragoste, ci sunt, mai degrabă, două nume care pot opri timpul în loc pentru cititori. Acestea pot frânge inimi, dar le pot și vindeca. Iar „Confesiunea unui preot” vine cu ispita, te ademenește să muști din fructul interzis și te face să-ți dorești mereu mai mult, într-o lume în care chiar și preoții iubesc trupuri. Acum poți achiziționa aceste 7 volume la prețul special de 89 lei.

Dama de Treflă și Alex-Mihai Gulie sunt doi autori cunoscuți pentru faptul că se strecoară în sufletul cititorilor și îi fac pe aceștia să simtă emoții de care nu credeau că sunt capabili. Și acest lucru doar prin măiestria condeiului lor și prin poveștile care prind viață încă din primele pagini. Iar când le unești forțele în același pachet de cărți, ai parte de o experiență răvășitoare pentru inima ta. Cele 6 volume din „Mai presus de el” și „O viață și încă o zi” sunt disponibile acum la prețul redus de 89 lei.

Un trio de autoare care scriu despre puterea interioară a fiecăruia dintre noi. Despre procesul vindecării prin care au trecut, despre toate obstacolele dificile care nu le-au împiedicat nici măcar pentru o secundă să meargă mai departe, despre drumul regăsirii de sine. Iar cărțile lor au fost citite de mii de oameni, oameni care au aplicat lecțiile de viață prețioase învățate, care s-au redescoperit, care și-au dat seama cine vor cu adevărat să devină. Iar până pe 24 mai poți comanda cele 5 cărți ale autoarelor la prețul special de 89 lei.

Dacă am citi doar povești cu un parcurs ușor și finaluri fericite, am crede că viața ar trebui să fie ușoară. Când, de fapt, nu este. Sau cel puțin nu întotdeauna. Mona Kasten și Alex-Mihai Gulie ne învață prin cărțile lor că trebuie să luptăm pentru dragoste. Trebuie să acceptăm că, pentru a ajunge sus, pe culmea fericirii, trebuie uneori și să cădem în hăul disperării înainte. Trebuie să învățăm să acceptăm ceea ce ne este dat în ziua prezentului și să ne gândim cum putem împlini nevoile inimii, chiar și atunci când trebuie să trecem printre imperfecțiunile iubirii.  „O viață și încă o zi”, „Un nou început” și „O nouă șansă” sunt acum disponibile la prețul redus de 69 lei.

Atunci când ai nevoie de o porție zdravănă de râs, Silviu Iliuță este cel care îți poate salva ziua. Indiferent dacă vorbim despre „Cronicile unui bărbat” sau despre „Detectiv de România”, vei avea parte de lacrimi. De râs, bineînțeles. Dar nu îți mai dăm alte spoilere, te lăsăm să descoperi singur și ne poți spune la finalul celor 6 cărți, disponibile acum la prețul de 79 lei, de câte șervețele ai avut nevoie.

Cele mai iubite cărți de pe Wattpad sunt acum disponibile într-un megapachet, la prețul de 99 lei. Vei descoperi destine greu încercate, lecții de viață dureroase, trecuturi tragice, experiențe transformatoare și… vindecare acolo unde nu te aștepți. Comandă-ți acum megapachetul „Wattpad”, care include cărțile „Alekzandre”, „Malakai”, „Drako”, „AME” și „Întoarce-te la mine””

Iubirea de sine este lecția cu care ar trebui să ne trezim în fiecare dimineață. Dar, din păcate, este o lecție pe care atât de mulți oameni o uită. Uită să aibă încredere în ei. Uită să se iubească. Uită cine sunt și cine își doresc să fie. Iar când intervine uitarea, mulți ne simțim pierduți. Dar cele 4 cărți din megapachetul „Crede în tine & Învață să te iubești”, disponibile acum la 69 lei, sunt reminderele de care avem nevoie. Monica Mihai și Cristi Grosaru sunt călăuzele care luminează călătoria către sine a fiecăruia dintre noi.

Nu uita că reducerile de la Târgul iubitorilor de cărți la ofertă sunt valabile până pe 27 mai și că pe site vei descoperi mai multe pachete speciale, precum și câteva surprize extra!

Sursă foto
Bookzone