Pauza de lectură: Femeia independentă, de Daniela Irimia

 

Trainer, speaker, autor și, înainte de toate, antreprenor. Ea este Daniela Irimia! Femeia independentă fascinată de natura umană și de potențialul de dezvoltare personală al fiecăruia din noi.

Pentru că femeia poate fi orice își dorește dacă vrea, dacă are susținerea și îndrumarea potrivită.

Cartea „Femeia independentă” vine după 14 ani de experiență în business și lucrul cu oamenii într-un punct în care Daniela Irimia a ales să își dedice timpul propriei dezvoltări personale, a copilului ei și apoi a celorlalți oameni cu care interacționează zi de zi. De la prieteni la oameni din sala de curs. Astfel, autoarea a pus la cale un ghid cu exemple și exerciții personalizate care au la bază un întreg proces de dezvoltare personală.

„Cu această carte vreau să ajut femeile să devină independente emoțional, psihologic, fizic și financiar”, spune autoarea Daniela Irimia.

În jurul nostru totul se schimbă, însă poți păstra echilibrul perfect atât timp cât îți vei însuși o atitudine pozitivă și vei învăța să crești stima de sine și încrederea în tine.

Declarație de politețe din partea autoarei

„Am scris această carte în mod special pentru femei. Este o lectură motivațională și de dezvoltare personală pentru femei, așadar, întreaga scriere este la feminin. Sunt exemple și exerciții personalizate, menite să ajute femeile din România să devină independente comportamental, emoțional și relațional. Scrierea este simplă, pe înțelesul tuturor, cu adresare la persoana a doua, pentru a avea mai mult impact. Am scris ca și cum vorbesc cu o prietenă și îmi doresc să cred că, până la finalul cărții, chiar vom deveni prietene. Dacă, totuși, cititorul este bărbat, îl rog să facă abstracție de genul la care este scrisă cartea și să ia partea utilă din această lectură. Are ocazia să înțeleagă mai bine femeile din viața lui și chiar să le ajute și să le susțină mai mult în drumul lor spre independență. Cred că orice bărbat adevărat și, implicit, independent își dorește o femeie independentă. Această carte îl poate ajuta să-și clarifice ce e în mintea și în sufletul unei astfel de femei.”

Fragment din cartea „Femeia independentă”

„De ce ar fi bine să te întrebi și tu cine ești, de fapt? Pentru a fi în contact cu tine, pentru a trăi împlinită și fericită, pentru a-ți onora prezența pe acest pământ. Tu meriți, în primul rând, să te cunoști pe tine, să înveți, să fii fericită și să fii utilă celor din jur. Cum devii cea mai bună versiune a ta? De fapt, întrebarea corectă este DE CE să devii cea mai bună versiune a ta și de ce să devii o femeie independentă? Întrebarea DE CE te duce la esență. De ce trăiești într-un mediu și nu în altul, de ce ai un job și nu altul, de ce… Pentru mine, dezvoltarea este un scop în sine, pentru că totul în jurul nostru se schimbă păstrând însă echilibrul universal.

Viața fiecăruia este suma alegerilor personale. Și când nu alegi, de fapt, ai ales să îi lași pe alții să ia decizii pentru tine. Poți să devii mai bună dacă te compari doar cu tine, dacă te cunoști, știi unde ești și unde vrei să ajungi. Conștientizarea e primul pas, acțiunea și motivația vor produce însă rezultate. Așa că… dacă vrei și tu să fii o femeie independentă și să trăiești conform propriilor tale valori, acționează! Un pas mic este chiar lectura acestei cărți, așa că te felicit! Eu am pus în această carte toată experiența mea de viață, povești personale și tehnici de dezvoltare personală și profesionale pe care le-am aplicat și au dat rezultate.”

Descoperă o poveste personală menită să te inspire. Comandă acum: bit.ly/femeia-independenta-daniela 

Primele 300 de comenzi vor primi cartea cu AUTOGRAF și un magnet motivațional CADOU!

Te invităm să citești mai multe detalii despre activitatea Danielei Irimia pe site-ul www.femeiaindependenta.ro.

Lectură plăcută!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.