Atunci când găsești o carte care te plimbă printr-un carusel emoțional, o citești atât de repede încât somnul pare că nu își mai găsește locul în viața ta. Dar momentul în care termini de citit ultima pagină te face să îți dai seama că abia s-a deschis o poartă către alte lumi, o poartă pe care vrei să o ții deschisă cu cât mai multe cărți în care lecțiile de viață sunt la fel de prețioase precum experiențele adevărate. Simona Lungu a reușit să creeze un astfel de portal prin cartea sa, „Întoarce-te la mine”. Iar mai jos poți regăsi mai multe recomandări dacă ți-a plăcut „Întoarce-te la mine”. Iată despre ce este vorba!

De ce citesc oamenii cărți emoționante?

În unele zile, nu este nimic mai bun decât un scurt moment de plâns. Eliberarea emoțională pe care o experimentezi în acest fel este atât de satisfăcătoare, încât te poate ajuta să ai o stare de spirit bună pentru zile întregi. Și există atât de multe cărți care te pot impresiona până la lacrimi, fie că sunt deosebit de triste, că au un sfârșit neașteptat care aduce fericire sau că abordează un subiect al existenței umane incredibil de profund, într-un mod în care te impresionează. Oricare ar fi motivul, după ce îți ștergi lacrimile, întotdeauna te simți mai bine. Dacă ești în căutarea unei cărți care să îți stârnească emoții incredibil de puternice, la fel ca „Întoarce-te la mine”, poți consulta lista de mai jos.

Top 5 cărți pe care să le citești dacă ți-a plăcut „Întoarce-te la mine”

E nevoie de o inimă frântă să recunoască o alta și poate că tot așa se și vindecă, făcând schimb de bucăți până când cioburile uneia se potrivesc în cealaltă. Alek și Zhavia decid să depună armele în războiului iubirii. Și, dacă o fac în același timp, poate că ar putea fi fericiți. Dar vei afla dacă fericirea pe care o merită este și fericirea pe care o primesc doar citind „Alekzandre”.

O poveste despre coincidențe, despre responsabilități, despre prietenie, despre speranță, dar și despre sacrificii. O poveste care te învață să accepți inevitabilul, să îți vindeci rănile, să ceri mai multe de la sine. Înainte de a începe să-l urăști și să îl iubești simultan pe Malakai, pregătește-te pentru o carte care te va face să-ți reanalizezi întreaga viață.

Chiar și într-o tăcere absurdă, freamătele sufletului răsună în sufletele oamenilor care se iubesc. Citește cartea de dragoste „O viață și încă o zi”, în cele 3 volume, și pregătește-te să descoperi un univers al emoțiilor în care nici cele mai tragice întâmplări nu pot sta în calea pasiunii.

„Drako” este cartea care îți va arăta că nici cele mai întunecate secrete nu pot sta în calea destinului. Câștigător al premiului „Cartea anului” pe Wattpad, romanul aduce o energie și o pasiune în viața ta prin personajele sale, pe care le vei tot căuta în toate cărțile de acum înainte.

Dacă simți că sufletul nu îți este vindecat, dar ai curajul de a merge mai departe în fiecare dimineață în care te trezești, dacă nu vrei să ratezi fericirea și îți asculți mereu inima, atunci pachetul de cărți “Mai presus de el” nu ar trebui să lipsească din biblioteca ta. Pentru că îți va aduce o vindecare la care mulți doar visează.

Dacă „Întoarce-te la mine” este una dintre cărțile tale preferate, cu siguranță că îți vei mai găsi și alte favorite în lista de mai sus. Indiferent pe care o alegi prima, pregătește-te să trăiești în paralel cu viața ta o poveste care va fi mai fermecătoare decât realitatea de multe ori!

Sursă foto
Bookzone