Unii abia așteaptă weekendul pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Alții sunt adepții trezitului târziu, așa că sfârșitul săptămânii reprezintă evadarea pe care o așteaptă o săptămână întreagă. Însă mai sunt și cei pentru care un weekend relaxat înseamnă cărți, cărți și iar cărți. Iar noi ne-am hotărât să nu ne lăsăm cititorii la greu, așa că am pregătit o listă cu cele mai noi cărți Bookzone pentru un weekend relaxat. Acum chiar ai un motiv serios pentru a-ți anula ieșirile în oraș: trebuie neapărat să termini de citit cărțile. Ce prieten bun ar putea să se supere din această cauză? Vezi mai jos ce cărți ți-am pregătit la începutul anului 2020!

„Gustul păcatului”

Gustul-păcatului

O să-ți pui mâinile la ochi și o să roșești. Și după o să te uiți printre degete, pentru că nu te vei putea abține din citit cea mai savuroasă carte de la Bookzone din luna februarie. Sierra Simone nu este cunoscută pentru ideile literare „cuminți” pe care le are, ci pentru faptul că abordează subiecte ce par imposibile în lumea reală. Subiecte care pun pe gânduri cititorii. Dar exact acesta este motivul pentru care nu vei putea lăsa din mână cartea care vine ca o continuare a bestsellerului său, „Confesiunea unui preot”. Comandă acum cartea și ne poți mulțumi mai târziu pentru fantezia în care vei ajunge!

„Liberă!”

Liberă

Cristina Lincu este autoarea care a devenit cunoscută pentru cartea sa pe gustul tuturor mămicilor care i-au împărtășit vreodată obstacolele meseriei de mamă. Dar noua sa carte, „Liberă!”, este destinată unui alt public. Unui public care a avut de-a face cu pierderea persoanei iubite, cu capcanele minții, cu iluziile iubirii, cu dorința, cu neputința. Unui public dispus să învețe o lecție dintr-un destin fictiv, dar aplicabilă oricui. Adaugă „Liberă!” pe lista de cărți Bookzone pe care trebuie să le citești.

„Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit”

Fericirea nu este de vânzare. Nici liniștea sufletească. Nu au un caracter etern. Pentru că lucrurile nu vor fi niciodată perfecte în viață, așa că nu te aștepta la perfecțiune. Dar chiar și în momentele dureroase, disperate și triste din viață există un sens pe care trebuie să îl descoperim. De multe ori, rănile sufletului nostru aduc cu ele noi gânduri, noi posibilități. Întreaga viață reprezintă o oportunitate de învățare și creștere. Iar dacă nu profiți de această oportunitate, trebuie să te întorci în punctele dificile ale vieții pentru a învăța. De aceea ai nevoie cu adevărat de o atitudine corectă și de o perspectivă adecvată. Vei afla cum poți să treci prin nucleul problemelor, nu pe lângă, cu ajutorul cărții „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit”.

„Ziua în care m-am iubit cu adevărat”

Ziua-în-care-m-am-iubit-cu-adevărat

Înainte de a te întreba cum îți vindeci rănile emoționale, te vom întreba dacă vrei să înveți din fiecare experiență dureroasă sau dacă vrei doar să treci peste și să nu îți mai bați vreodată capul cu trecutul. Andreea Săvulescu te va învăța cum să te iubești. Desigur, vei spune că te iubești deja, că te cunoști, că știi ce este cel mai bine pentru tine. Dar poate că uneori ai nevoie și de o altă perspectivă în viață. Cel puțin sufletul tău chiar are nevoie de așa ceva. Fă-te fericit/ă și nu te baza niciodată pe alții pentru fericirea ta! Nu este responsabilitatea lor, ci a ta. „Ziua în care m-am iubit cu adevărat” este un alt titlu care nu ar trebui să lipsească de pe lista de cărți Bookzone.

„Cele 5 limbaje ale iubirii”

Cele-cinci-limbaje-ale-iubirii

Iu-bi-re. Trei silabe, cinci limbaje. Gary Chapman este susținătorul comunicării corecte în relații. Acesta a ajuns la concluzia că, deși există cinci limbaje ale iubirii, rar se întâmplă ca partenerii unui cuplu să vorbească aceeași limbă într-o relație. Investiția emoțională într-o relație este un angajament pe termen lung, care te poate ajuta să atingi echilibrul sentimental. Profită de pasiunea autorului pentru a ajuta relațiile să dureze și include sfaturile sale pentru o dezvoltare emoțională sănătoasă!