Cea mai asteptata carte romaneasca din ultimii 30 de ani: Minciuna lui Michelangelo

Cea mai asteptata carte romaneasca din ultimii 30 de ani este Minciuna lui Michelangelo. Catedrala in flacari, de Igor Bergler. Este una dintre cartile care trebuie sa isi gaseasca locul in biblioteca ta si pe care o vei citi pe nerasuflate. Cititorii care deja s-au delectat cu aceasta carte spun ca este o lectura hipnotica, o imbinare perfecta intre istorie, mister si religie, cu un final cu totul neasteptat, care te va zgudui. Suntem siguri ca va fi una dintre cele mai bune carti pe care ai citit-o vreodata si ca vei dori sa citesti si alte lecturi ale lui Igor Bergler. 

Despre autor, iti putem spune ca este cel mai bine vandut scriitor roman contemporan, iar o parte dintre cartile sale au trecut granitele tarii. Toti cei care au citit cartile scrise de Igor Bergler au apreciat atentia la detalii si au spus ca fiecare carte este o adevarata opera de arta. 

Igor Bergler s-a nascut in anul 1970 la Resita, insa nu a ramas in acest oras. A absolvit liceul C.D. Loga din Timisoara, iar in anul 1989, viata sa parea sa fie pe cel mai bun fagas, deoarece a fost admis la Politehnica. Din pacate, din cauza Revolutiei, nu a mai putut sa isi respecte planurile si, ulterior, a decis sa isi schimbe total cursul vietii. De aceea, s-a inscris la studii de regie de film, filmologie si scenaristica, la Bucuresti si Berlin. Cariera sa este presarata cu numeroase reusite, una dintre acestea fiind productia primului thriller romanesc si primul film al unei televiziuni private din Romania. 

Anul 2015 este cel care ii aduce notorietatea de scriitor. Atunci a publicat Biblia Pierduta, una dintre cele mai apreciate carti din tara noastra, cea mai bine vanduta carte din ultimele decenii. Succesul cartii a depasit granitele tarii si astfel a devenit bestseller international. 

Din spusele cititorilor, Minciuna lui Michelangelo pare ca egaleaza Bibilia Pierduta si, cu siguranta, in scurt timp va ajunge un alt bestseller international al autorului. Este o carte scrisa dupa o documentare minutioasa, astfel ca multi cititori au spus ca le-a fost greu sa realizeze ce e fictiune si ce e realitate.

Actiunea cartii debuteaza cu prezentarea unor asasinate in Roma. Cativa cardinali au fost ucisi, iar crimele pareau ritualice. Misterul se adanceste si mai mult in momentul in care alte crime asemanatoare sunt descoperite, de data aceasta, in Mexic. Se pare ca motivul ar fi fost pastrarea unui secret de mai bine de 500 de ani. Michelangelo Buonarroti a descoperit in urma cu cinci secole un document care poate ,,arunca in aer” crestinatatea. Este un document secret ce trebuie protejat cu orice pret. Pentru a dezlega misterul si crimele, detectivul Clay si profesorul Baker intra in scena si iau parte la cea mai mare conspiratie din lume. Curand, isi vor da seama ca vietile le sunt amenintate. Cum se va termina totul? Comanda cartea din libraria noastra online si afla adevarul! 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.