Unele cărți ajung bestseller-uri prin natura poveștilor lor – una fictivă de cele mai multe ori. Însă altele reușesc să captiveze atenția întregii lumi prin secretele pe care le dezvăluie. Din cea de-a doua categorie face parte și cartea-fenomen despre Trump, „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume”, care a fost scrisă de nepoata sa, Mary L. Trump.

O carte care a reușit să stârnească un scandal de proporții în Statele Unite, având în vedere informațiile controversate regăsite în rândurile sale, informații care au ajuns pentru prima oară în atenția publicului. Iar când este vorba despre cel mai puternic lider al lumii, întregului mapamond îi este stârnită curiozitatea. Acesta este și motivul pentru care cartea s-a vândut într-un număr impresionant de exemplare în prima zi după lansare, doborând recorduri editoriale în Statele Unite: 1 milion de exemplare vândute, lucru care a atras cu sine și locul 1 în topul vânzărilor pe Amazon în săptămâna lansării cărții.

„Donald și-a dedicat cea mai mare parte a timpului creării unei imagini menite să-i facă loc în cercurile de la Manhattan, pe care era tânjea să le frecventeze. Ca parte a primei generații care se bucurase de apariția televiziunii, petrecea ore urmărind ce se întâmpla în lumea aceea și cum funcționa, fascinat de natura episodică a acestui nou mijloc de comunicare. Toate acestea l-au ajutat să-și creeze imaginea patinată și superficială care avea să-l reprezinte și al cărui simbol avea să devină. Ușurința cu care și-a creat autoportretul, alături de suportul tatălui său și de siguranța materială pe care averea acestuia i-o oferise, i-au dat nemeritata încredere în sine de a pune în scenă ceea ce, chiar de la bun început, n-a fost altceva decât o șaradă: a început să se „vândă“ drept un playboy bogat și om de afaceri strălucit, realizat prin propriile forțe.” fragment din cartea „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume”

Doar citind cartea vei descoperi de ce familia Trump a încercat să blocheze publicarea cărții și care sunt evenimentele și circumstanțele care nu ar fi trebuit să fie vreodată cunoscute de către publicul larg.

Cartea „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” este disponibilă în librăria online Bookzone pentru precomandă la prețul de 39 de lei aici: PRECOMANDĂ, lansarea oficială a cărții fiind pe 7 octombrie. În perioada prelansării, toți cititorii pot achiziționa cartea cu o reducere de 10%.