Am lansat noul pachet de Dezvoltare personală pe înțelesul copiilor

Wohoo!

Așteptarea a luat sfârșit! Bookzone a lansat un pachet de dezvoltare personală pe înțelesul copiilor! Dacă adulții încearcă să devină cea mai bună versiune a lor, să își cultive concentrarea și să își vindece rănille emoționale, de ce nu ar putea și copiii să facă același lucru? Da, o să spuneți că acum 50 de ani, oamenii supraviețuiau foarte bine fără cursuri de dezvoltare personală, politici anti-bullying și consiliere psihologică. Și, totuși, dacă societatea evoluează, de ce să nu ne dorim să fim mai încrezători în noi înșine, să facem pace cu trecutul și să creștem copii sănătoși atât fizic, cât și psihic? La fel ca în sport, cu cât începem mai devreme să ne ocupăm de psihicul nostru, cu atât de bine ne va fi ulterior.

Da, știm că și tu îți dorești un copil cu 10 pe linie, care, pe deasupra să mai facă și pian sau karate în timpul liber, dar noi îți spunem că, pe cât de importantă este educația formală, pe atât de benefică este dezvoltarea cognitivă a copilului tău.

Ce ti-am pregatit ?

Astfel, libraria online Bookzone ți-a pregătit o serie de cărți pentru micuțul tău, care îl vor ajuta, în primul rând, să-și gestioneze emoțiile, să înfrunte provocările vieții, dar mai ales, să își consolideze stima de sine. Într-o eră în care bullying-ul a luat amploare, este important să ne protejăm copilul din punct de vedere emoțional și să-l învățăm să fie înțelegător cu ceilalți. Cum am învins bullying-ul este, în primul rând, o carte despre depășirea șicanelor de la școală, dar și despre ce anume îi determină pe copii să îi atace pe ceilalți.

Chiar dacă tindem să îi demonizăm pe cei bătăuși sau obraznici, de cele mai multe ori, în spatele acestei măști se ascund traume sau anxietăți. Spre deosebire de noi, adulții, copiii nu își internalizează frustrările, de aceea, bullying-ul este un mod de a-și exprima nemulțumirea. Cum am învins bullying-ul este povestea lui Alice, o fetiță hărțuită chiar de colega pe care o credea cea mai bună prietenă. Este extrem de afectată de jignirile aduse asupra ei, încât ajunge în punctul în care nu mai vrea să trăiască. Dar, cu ajutorul mamei, reușește să-și dobândească puterea interioară și învață să impună limite în relațiile interpersonale.

Curând, realizează că este mai puternică decât cuvintele de ranchiună, iar încetul cu încetul, își recuperează stima de sine și devine o fetiță puternică și încrezătoare în forțele proprii. Povestea ei este cu atât mai captivantă, întrucât este reală. Cu multă sinceritate și căldură, își împărtășește experiența tristă, care, pe alocuri te înfurie de-a dreptul și te face să te întrebi: „Dacă copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, oare de ce se întâmplă astfel de lucruri?”

„Sunt atât de fericită că pot să împărtășesc această poveste cu voi toți! Sunt recunoscătoare pentru faptul că experiența mea îi va ține departe pe ceilalți de necazuri.”

Celelalte trei volume ale pachetului sunt la fel de captivante și educative. Astfel, copiii pot deprinde arta compromisului, de asemenea, au șansa de a învăța din eșec și de a transforma fiecare experiență negativă într-o lecție de viață. Seria de cărți a autorului Niels van Hove reprezintă un instrumentar incredibil de creștere a stimei de sine, dar și de cultivare a gândirii pozitive. Astfel, copilul învață că succesul nu vine fără efort, iar fiecare eșec reprezintă un imbold pentru a face un pas înainte. 

Nu vrem să îți mai repetăm că, așa cum îți crești prichindelul, așa o să-l ai pentru o bună bucată de vreme, așadar, fă un pustiu de bine, i-ai telefonul din mână și surprinde-l cu o serie de cărți care îi vor cultiva sufletul!

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.