Am lansat cel mai fierbinte pachet de la Vi Keeland!

Shhht, avem un pachet fierbinte pentru tine!

Vi Keeland este una dintre cele mai îndrăgite autoare de romane erotice și de dragoste, iar de data aceasta, suntem extrem de încântați să anunțăm lansarea ultimelor sale volume, Acea scânteie și Prieteni cu beneficii. Pachetul autoarei Vi Keeland conține două povești efervescente dragoste care te vor face să lași totul baltă și să dai pagină cu pagină! Pur și simplu, nu-i poți rezista! Dacă ești în căutare de ceva care să nu fie nici melodramatic, dar nici vulgar, atunci pachetul Vi Keeland este pentru tine!

Acea scânteie

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să-ți încurci geamantanul cu cineva în aeroport, iar acela să fie începutul celei mai provocatoare aventuri? Autumn și Donovan sunt protagoniștii unui joc al sincronicităților, și, deși niciunul nu pare a se îndrepta spre o relație serioasă, curând vor deveni extrem de intimi din punct de vedere emoțional.

Primul capitol te captivează complet. Ajunși în New York, Autumn și Donovan descoperă că și-au încurcat bagajele în aeroport, un moment destul de inconfortabil care îi determină să scotocească unul în intimitatea celuilalt. Astfel, tot ce știe Autumn despre Donovan este numărul său de la pantofi și faptul că se dă în vânt după Ferragamo, iar Donovan, la rândul său, „face cunoștință” cu lenjeria intimă a lui Autumn. Curând se vor întâlni să facă schimb de geamantane, și, contrar așteptărilor tuturor, petrec o seară de neuitat, dar fără să facă sex. Pentru prima dată în viață, Donovan, regele seducției are parte de un ghosting de proporții. Autumn nu se crede demnă de atenția lui, așa că, după ce ajunge la el acasă, dispare în timp ce Donovan îi pune rufele la spălat. Tare sau ce? Și, cum viața bate filmul, destinul îi aduce din nou împreună, de data aceasta, într-un context profesional.

Fiecare întâlnire cu Donovan este o nouă provocare pentru Autumn, care, pe de o parte, încearcă să facă pace cu trecutul dureros și să nu se mai implice emoțional, iar pe de altă parte, este dispusă să riște din nou. Nu există zi în care Donovan să nu o răscolească, mai ales că acum este nevoită să-l vadă, să colaboreze cu el, iar tensiunea dintre ei devine insuportabilă. De fiecare dată când îl vede, Autumn încearcă să se convingă că nu este atrasă de el, dar prezența lui Donovan este la fel de chinuitoare precum o felie de tort în fața unui diabetic. Iar asta nu e totul! Pe lângă faptul că este incredibil de sexy, Donovan devine interesat de problemele ei emoționale, astfel, o face pe Autumn să îi împărtășească cel mai întunecat și dureros secret al vieții sale. Modul în care îi susține vulnerabilitatea o cucerește total și o face să realizeze că nu este doar un alt bărbat care îi va frânge inima. Toate bune și frumoase până când…

Ține-te bine, asta nu e totul!

Prieteni cu beneficii

Alături de Acea scânteie, pachetul Vi Keeland conține un alt roman care te va pune pe jar. Dacă ai încercat vreodată să te convingi că nu te poți atașa de un așa-numit „prieten cu beneficii”, ei bine, se pare că nu ai scăpare! Vi Keeland ne prezintă un peisaj aparent domestic: o nuntă la care ea prinde buchetul, el jartiera, iar totul se sfârșește, bineînțeles, în pat. Energia sexuală le inundă trupurile, dar oare le deschide și inima? Este posibil ca această experiență să îi facă să uite trecutul, să își dorească măcar începutul unei relații sau să își acorde o șansă? 

Vi Keeland este maestra genului erotic, dar, pe lângă scenele fierbinți, pătrunde adânc în psihologia feminină, respectiv, masculină. Natalia a suferit prea mult pentru a-și dori să intre din nou într-o relație, iar Hunter vine și el la rândul lui cu un bagaj emoțional destul de puternic. Totuși, pe măsură ce corpurile lor asudă de plăcere, zâmbetele ascund mai mult decât dorință sexuală. Ceva interesant este pe cale să se înfiripe între ei, dar vor avea oare curajul să înfrunte adevărul? 

Două cărți delicioase care te cuceresc încă de la primele pagini, și, mai mult de atât, Vi Keeland prezintă niște situații în care sigur te vei regăsi, cu siguranță. Prietenia cu „beneficii” este tipică erei în care trăim, așa că, dacă ai trecut printr-o experiență similară, suntem curioși să-ți aflăm povestea! 😉

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.