3 carti thriller carora nu le vei putea ghici finalul

Vara este anotimpul ideal pentru a citi, asa ca vrem sa iti recomandam trei carti thriller, carora nu le vei putea ghici finalul. Sunt carti cu rasturnari de situatie si personaje complexe, care te vor tine in suspans pana la ultima pagina. Le poti comanda de pe BOOKZONE si vei beneficia de transport rapid. 

Acolo unde canta racii, de Delia Owens este un roman lansat in anul 2020, considerat bestseller international, apreciat de catre cele mai mari publicatii din lume. Conform Entertainment Weekly, cartea este despre „O crimă misterioasă în mijlocul naturii și o poveste de dragoste cu un final pe care nu-l veți ghici și nu-l veți uita niciodată.” 

Cartea prezinta trista poveste a Fetei Mlastinii, asa cum era numita Kya Clark. Aceasta a supravietuit singura in mlastinile cu vegetatie luxurianta, de pe malul oceanului, din apropierea oraselului Barkley Cove. In anul 1969, un tanar pe nume Chase Andrews este gasit mort, iar localnicii o banuiesc pe Kya. Desi la prima vedere, ar putea avea logica, tanara nu era deloc asa cum si-o inchipuiau locuitorii oraselului. Nu era salbatica, doar se bucura de traiul in natura si invata lectii pe care locuitorii oraselor nu le-ar fi putut afla niciodata. Totul se schimba in momentul in care in sufletul ei apare dorinta de a fi iubita, de a socializa si de a-si gasi un sens in viata. Atunci, intalneste doi tineri care sunt atrasi de frumusetea si de stilul ei de viata. Cu toate acestea, dupa foarte putin timp, se intampla ceva neprevazut care va darama noua realitate a Fetei Mlastinii. 

Nu te uita in urma este un roman exceptional, scris de nimeni alta decat Jennifer  L. Armentrout, una dintre cele mai apreciate autoare ale genurilor thriller si mystery. Protagonista cartii, Samantha se simte ca o straina in propria viata, desi oamenii spun ca are viata perfecta: o familie bogata, un iubit perfect, popularitate. Insa, totul se naruie in momentul in care Samantha dispare impreuna cu cea mai buna prietena a sa, Cassie. Numai Samantha reapare, insa nu stie nimic legat de acest incident si nici macar despre viata ei. Amnezia o impiedica sa isi aminteasca aproape orice despre ea. Pe masura ce trece timpul, incepe sa isi aminteasca de viata ei si constata ca nu mai vrea sa fie la fel. Isi aduce aminte ca vechea Samantha era de fapt o fata rea, iar Cassie ii era dusmanca, nu prietena. Foloseste acest pretext pentru a fi mai buna si pentru a se indragosti de un baiat pe care inainte nu l-a tratat tocmai bine. Cassie este in continuare disparuta, iar adevarul despre acea noapte mai este cunoscut de cineva care isi doreste ca Sam sa pastreze tacerea. Ce se va intampla in momentul in care isi va aminti? 

Nu in ultimul rand, iti recomandam si thrillerul Pacienta tacuta, de Alex Michaelides. Este romanul de debut al acestui autor si este considerat unul dintre cele mai bune romane thriller contemporane. Este un thriller psihologic care te va soca, dar pe care vei dori sa il citesti cat mai repede, pentru a afla adevarul. Alicia Berenson avea o viata apartent perfecta. Este o pictorita casatorita cu un fotograf de moda. Locuiesc in Londra, intr-o casa superba si au o viata invidiata de multe persoane. Numai ca totul se schimba cand Gabriel, sotul sau, se intoarce tarziu acasa de la o sedinta foto, iar Alicia il impusca de cinci ori in fata si apoi nu mai scoate un cuvant timp de multi ani. Este internata intr-un spital de psihiatrie de maxima securitate, iar Theo Faber, un psihoterapeut celebru isi doreste sa afle adevarul despre motivul Aliciei de a-si impusca sotul. Nu iti vom spune care a fost adevaratul motiv, ci te lasam pe tine sa descoperi! 

 

Daca ti-am atras atentia, comanda aceste carti de la BOOKZONE! 

 

Nu sunt comentarii

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va aparea public.