Misiune

Provocarea majora pentru noi este ca in urmatoarea decada fiecare familie din Romania sa aiba in biblioteca proprie o carte comandata pe Bookzone.

Valorile Bookzone

Onestitate

Aderam cu drag la aceasta valoare, care nu intamplator este pusa pe primul loc in lista. Acceptam in echipa doar persoane care au aceasta valoare in top trei valori personale.

Putere

Apreciem foarte mult aceasta valoare pentru ca ea se regaseste in toti antreprenorii sau liderii de success.In echipa noastra nu exista loc pentru scuze sau lamentari. Apreciem foarte mult persoanele care au INITIATVA si trec la ACTIUNE inainte sa gaseasca suficiente motive pentru a amana sau a pentru a renunta la obiectivele lor.

Disciplina si organizare

Respectam foarte mult disciplina in activitatea noastra pentru ca doar asa putem creste calitatea serviciilor noastre si doar asa putem masura si interpreta corect rezultatele actiunilor noastre.

Pasiune

Suntem pasionati de ceea ce facem si dam 100% in tot ce intreprindem. De aceea ne dorim ca si clientii nostri sa-si doreasca rezultate extraordinare, nu doar sa bifeze o activitate pe care o au de indeplinit. Pe clientii care vor doar sa bifeze un task, ii invitam sa apeleze la concurenta.

Stabilitate

Stim ca daca am obtinut o singura data am dezamagit un client, este suficient ca el sa renunte la serviciile noastre, de aceea nu ne dorim sa le oferim simple servicii clientilor nostri ci o stare de confort.

Independenta

Apreciem foarte mult independenta ca valoare tocmai de aceea ne dorim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune informatii sin cele mai apreciate materiale pentru obtine rezultate extraordinare chiar ei, fara sa mai necesite ajutorul nostru.

Spiritualitate

Ioan Slavici spunea: „Cea dintai si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei.”
Pretuim enorm aceasta valoare a daruintei si de accea am decis sa donam un procent din incasarile lunare.